PSG vs. Real Madrid | Reacţie furioasă a şeicului de la PSG. Discursul lui Al-Khelaifi la finalul meciului care i-a spulberat din nou visul câştigării Ligii: "Asta ne-a 'omorât'"

Nasser Al-Khelaifi nu-şi va vedea nici în acest an visul înplinit. Venit la Paris cu scopul declarat de a câştiga Liga Campionilor, qatarezul de 44 de ani i-a încredinţat sarcina lui Unai Emery, dar PSG a fost eliminată de Real după două înfrângeri (1-3 şi 1-2) şi soarta antrenorului basc e deja pecetluită, chiar dacă omul cu banii din capitala Franţei a încercat să aibă un discurs prin care să nu transmită foarte multe legat de destinul antrenorului de 46 de ani.

3117 afișări
Imaginea articolului PSG vs. Real Madrid | Reacţie furioasă a şeicului de la PSG. Discursul lui Al-Khelaifi la finalul meciului care i-a spulberat din nou visul câştigării Ligii: "Asta ne-a 'omorât'"

PSG vs. Real Madrid | Reacţie furioasă a şeicului de la PSG. Discursul lui Al-Khelaifi la finalul meciului care i-a spulberat din nou visul câştigării Ligii: "Asta ne-a 'omorât'"

Dar Al-Khelaifi a fost furios! Pe rezultat, pe reacţia unor jucători, dar şi pentru că şi-a dezamăgit fanii: "Eliminarea, reacţia unor jucători....E o mare dezamăgire pentru Paris, pentru club, pentru jucători, pentru fani! Nu suntem deloc fericiţi, suntem foarte dezamăgiţi de rezultat", a început discursul omului de afaceri, care, apoi, a transmis că eliminarea lui Marco Verratti, la mijlocul reprizei a doua, a fost evenimentul care a îndepărtat orice dubiu privind echipa calificată în sferturi: "Am dominat în prima parte, dar ne-a lipsit golul. Cu un gol, meciul s-ar fi schimbat, dar cartonaşul roşu primit de Verratti a "omorât" meciul. Înaintea meciului, m-am uitat în ochii jucătorilor şi toţi erau pregătiţi. În prima repriză am fost mult mai buni decât ei, dar au avut mai multă experienţă. E Real Madrid...", a completat Al-Khelaifi.

Evident, cea mai importantă întrebare primită de şeic a fost legată de păstrarea sau alungarea lui Emery de pe banca tehnică, iar Al-Khelaifi a transmis că, pentru moment, nu se gândeşte să ia o decizie, dar şi că are în plan noi transferuri prin care să ridice valoarea echipei.

CITEŞTE CONTINUAREA ARTICOLULUI AICI 

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici