O persoană a murit şi alte patru au fost rănite, într-un ACCIDENT lângă Buzău

O persoană a murit şi alte patru au fost rănite, vineri după-amiază, la cinci kilometri de municipiul Buzău, după ce maşina în care se aflau a plonjat într-un şanţ, din cauza vitezei. Pe DN2 85 se circulă restricţionat, transmite corespondentul MEDIAFAX.

224 afișări
Imaginea articolului O persoană a murit şi alte patru au fost rănite, într-un ACCIDENT lângă Buzău

O persoană a murit şi alte patru au fost rănite, într-un ACCIDENT lângă Buzău (Imagine: Octav Ganea/ Mediafax Foto)

Purtătorul de cuvânt al IPJ Buzău, comisar şef Mihalache Doiniţa, a declarat, pentru corespondentul MEDIAFAX, că o femeie aflată la volanul unei maşini nu a adaptat viteza la condiţiile de drum, la ieşirea din Buzău.

Maşina în care se aflau cinci persoane a plonjat într-un şanţ, iar o femeia aflată pe bancheta din spate a murit.

Alte patru au fost rănite, starea unui bărbat fiind extrem de gravă.

”Se efectuează resuscitarea acestuia, iar ceilalţi trei răniţi au fost transportaţi la spital. Ei circulau pe DN2 85. Accidentul s-a produs la cinci kilometri de municipiul Buzău. Se circulă dirijat în zonă, cu restricţii de viteză”, a declarat comisar şef Mihalache Doiniţa.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici