O persoană a murit şi alte patru au fost rănite într-un accident petrecut în judeţul Buzău

O persoană a murit şi alte patru au fost rănite, joi seară, în urma unui accident de circulaţie petrecut pe DN 2 E 85, la intrarea în localitatea buzoiană Spătaru, una dintre victime fiind în stare critică.

106 afișări
Imaginea articolului O persoană a murit şi alte patru au fost rănite într-un accident petrecut în judeţul Buzău

O persoană a murit şi alte patru au fost rănite într-un accident petrecut în judeţul Buzău (Imagine: Arhiva Mediafax Foto)

Potrivit purtătorului de cuvânt al Poliţiei buzoiene, comisarul Florina Crucianu, din primele informaţii responsabilă de producerea accidentului este o şoferiţă de 42 de ani care venea dinspre Bucureşti şi se îndrepta spre Buzău.

La un moment dat, la intrarea în Spătaru, femeia aflată la volanul unui VW Polo a încercat să schimbe direcţia de mers fără să se asigure, moment în care s-a izbit de un Renault înmatriculat în Bucureşti care circula în acelaşi sens de mers. Astfel, şoferul Renault-ului, un braşovean care venea din spate, nu a mai avut timp să ocolească maşina condusă de buzoiancă în momentul în care aceasta se pare că ar fi încercat să vireze la stânga, pe un drum lateral, pe linie continuă.

În urma impactului, cinci persoane din ambele maşini au fost rănite şi au fost transportate la Spitalul Judeţean Buzău.

O pasageră din VW Polo, o femeie mai în vârstă, a fost transportată în spital în stare critică, ea decedând ulterior.

Restul victimelor sunt în grija medicilor buzoieni care încearcă să-i stabilizeze.

La ora transmiterii acestei ştiri, poliţiştii încearcă să stabilească împrejurările în care s-a produs accidentul rutier, traficul desfăşurându-se normal.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici