O ţigară a aprins incendiul la incineratorul de deşeuri periculoase din Ploieşti

Incendiul de la incineratorul de deşeuri periculoase din comuna Brazi, judeţul Prahova, a fost stins, luni, după 24 de ore. Focul a pornit din cauza fumatului în loc nepermis, au stabilit pompierii.

168 afișări
Imaginea articolului O ţigară a aprins incendiul la incineratorul de deşeuri periculoase din Ploieşti

O ţigară a aprins incendiul la incineratorul de deşeuri periculoase din Ploieşti

Potrivit ISU Prahova, autospeciala de intervenţie de la depozitul de deşeuri a revenit la bază, luni.

„Au ars aproximativ 100 de tone deseuri - mase plastice, lichide combustibile, deşeuri medicale, recipiente sub presiune, deşeuri chimice solide”, informează ISU Prahova.

Pompierii au stabilit că incendiul a izbucnit din cauza fumatului în locuri nepermise.

Autorităţile din Prahova au fost în alertă, duminică, din cauza incendiului izbucnit la incineratorul de deşeuri periculoase din Brazi. A fost emis şi un mesaj Ro-Alert din cauza fumului dens.

Nu este primul incendiu care a izbucnit la acest operator, un alt incendiu izbucnit în urmă cu un an fiind stins după câteva zile.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici