Olt: Pasagerii acceleratului blocat pe şine din cauza zăpezii au înnoptat în gara Piatra - Olt

Pasagerii trenului Accelerat 730, care circulă pe relaţia Râmncu Vâlcea - Bucureşti Nord, se află de aproximativ zece ore în Gara Piatra - Olt, după ce garnitura a rămas blocată în judeţul Olt, între localităţile Şopârliţa-Vlăduleni.

75 afișări
Imaginea articolului Olt: Pasagerii acceleratului blocat pe şine din cauza zăpezii au înnoptat în gara Piatra - Olt

Olt: Pasagerii trenului Accelerat blocat pe şine din cauza zăpezii au înnoptat în gara Piatra - Olt (Imagine: Andrei Pungovschi/Mediafax Foto)

Potrivit purtătorului de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie al Judeţului Olt, comisar Claudia Radu, trenul Accelerat 730 Râmnicu Vâlcea - Bucureşti Nord a fost tractat, miercuri seară, în Gara Piatra - Olt, cei zece pasageri fiind găzduiţi în incinta gării.

Trenul a rămas, miercuri seară, înzăpezit între localităţile oltene Şopârliţa şi Vlăduleni, din cauza viscolului puternic.

Acceleratul 1723, care circulă pe ruta Bucureşti Nord - Rîmnicu Vâlcea, blocat tot miercuri seară, în apropiere de localitatea Caracal, judeţul Olt, a plecat, joi dimineaţă, din gara respectivă, unde fusese tractat.

"Pasagerii, care au stat în Gara Caracal, au plecat şi ei o dată cu trenul", a declarat comisarul Claudia Radu, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliţe al judeţului Olt.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici