Omul de afaceri Dan Cămârzan judecat pentru că şi-ar fi ucis bunica, internat la psihiatrie

Cunoscutul om de afaceri Dan Cămârzan, din Braşov, judecat pentru că şi-ar fi omorât bunica la începutul lunii mai şi aflat în prezent în arest preventiv, va fi internat provizoriu într-un spital de psihiatrie, potrivit deciziei Tribunalului Braşov. Sentinţa nu este definitivă.

1007 afișări
Imaginea articolului Omul de afaceri Dan Cămârzan judecat pentru că şi-ar fi ucis bunica, internat la psihiatrie

Omul de afaceri Dan Cămârzan judecat pentru că şi-ar fi ucis bunica, internat la psihiatrie

Magistraţii Tribunalului Braşov au decis revocarea arestării preventive în cazul omului de afaceri Dan Cămârzan şi a dispus internarea medicală provizorie într-un spital de psihiatrie.

„Revocă măsura arestării preventive sub puterea căreia se află inculpatul Cămârzan Dan Cristian, deţinut în Arestul IPJ Braşov în baza mandatului de arestare preventivă emis de Tribunalul Braşov. Admite solicitarea formulată de Ministerul Public Parchetul de pe lângă Tribunalul Braşov şi în consecinţă (...) dispune internarea medicală provizorie a inculpatului, dispune comunicarea prezentelor dispoziţii administraţiei locului de deţinere şi Direcţiei de Sănătate Publică a Judeţului Braşov. După rămânerea definitivă a prezentelor dispoziţii, dispune transferul de îndată al inculpatului în unitatea medicală de specialitate stabilită de Direcţia de Sănătate Publică a Judeţului Braşov”, se arată în decizie.

Sentinţa nu este definitivă şi are drept de contestaţie în termen de cinci zile de la pronunţare în ceea ce priveşte internarea medicală, ca măsură executorie.

Cunoscutul om de afaceri din Braşov Dan Cămârzan a fost arestat preventiv, la începutul lunii mai, fiind acuzat că şi-a omorât bunica. Anul trecut, fosta lui soţie a cerut un ordin de protecţie, susţinând atunci că bărbatul consuma substanţe halucinogene.

Din referatul de arestare întocmit de procurori la momentul arestării preventive reiese că bărbatul şi-ar fi omorât bunica în locuinţa în care locuiau împreună.

Surse judiciare au declarat atunci, corespondentului MEDIAFAX, că bărbatul şi-ar fi sugrumat bunica, dar cauza exactă a morţii va fi stabilită în urma necropsiei.

„Din anchetă a rezultat că fiica victimei, care este şi mama inculpatului, a încercat să-l oprească, lovindu-l, însă fără rezultat. A fost de faţă. Locuiau împreună. Conflictul a fost unul spontan”, susţine Adrian Aldea, purtător de cuvânt al Parchetului de pe lângă Tribunalul Braşov.

Surse judiciare au mai declarat, corespondentului MEDIAFAX, că nu era prima data când Dan Cămârzan era implicat în incidente violente. El a fost acuzat anul trecut, chiar de fosta lui soţie, că a comis unele acte care i-au provocat acesteia temeri, femeia cerând şi un ordin de protecţie împotriva lui, în luna ianuarie 2018.

Ea a declarat instanţei că bărbatul „are o atitudine arogantă, uşor violentă. Toate acestea se întâmplă pe fondul consumului de substanţe halucinogene, iarbă, consum pe care îl recunoaşte public, făcând referire în aproape toate postările sale”.

De asemenea, Dan Cămârzan mai are un proces pe rol, pentru lovire sau alte violenţe, la Judecătoria Braşov.

Dan Cămârzan este unul dintre cei mai bogaţi români, fiind în inclus în Topul Forbes. Potrivit acestuia, în 2010, afaceristul avea o avere estimată la aproape 30 de milioane de euro. El are afaceri în IT şi imobiliare.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici