Omul de afaceri Ţârdea, audiat trei ore în dosarul OTV

Omul de afaceri Paul Petru Ţârdea a fost audiat, vineri, timp de trei ore, de procurorii anticorupţie în legătură şantajul de care îl acuză pe patronul OTV Dan Diaconescu, surse din rândul avocaţilor susţinând că afaceristul s-ar fi contrazis în susţinerile sale.

247 afișări
Imaginea articolului Omul de afaceri Ţârdea, audiat trei ore în dosarul OTV

Omul de afaceri Ţârdea, audiat trei ore în dosarul OTV (Imagine: Catalina Filip/Mediafax Foto)

Ţârdea a părăsit sediul Direcţiei Naţionale Anticorupţie prin spate, el evitând jurnaliştii.

Vineri, la DNA a fost convocat şi Dan Diaconescu, care a refuzat să dea declaraţii în legătură cu ultimele acuzaţii de şantaj şi ameninţare aduse de procurorii anticorupţie, în urma plângerii lui Paul Ţârdea, motivând că aşteaptă ca aceştia să-i explice concret în ce constă fapta.

Diaconescu a părăsit sediul DNA, după aproximativ o oră, el spunând că aşteaptă ca procurorii DNA să-i prezinte concret acea infracţiune de şantaj de care îl acuză.

Până când procurorii nu vor răspunde acestei solicitări a lui, nu va da nicio declaraţie, a adăugat Diaconescu.

Avocatul Daniel Fenechiu, reprezentantul lui Dan Diaconescu, a declarat reporterilor, joi, că, în aprilie 2005, Mihai Ghezea, care era şi colaborator la OTV, l-ar fi şantajat şi ameninţat pe omul de afaceri Paul Petru Ţârdea, cerându-i o sută de mii de euro, din care ar fi primit 4.500 de euro.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici