Operaţiunea de căutare a celor două persoane date dispărute pe Dunăre a fost sistată

Operaţiunea de căutare a celor două persoane date dispărute după ce o barcă în care se aflau zece oameni s-a răsturnat în Dunăre, în zona localităţii Slobozia din judeţul Giurgiu, a fost sistată, duminică seară, la ora 22.00, urmând să fie reluată luni dimineaţă.

385 afișări
Imaginea articolului Operaţiunea de căutare a celor două persoane date dispărute pe Dunăre a fost sistată

Operaţiunea de căutare a celor două persoane date dispărute pe Dunăre a fost sistată

Potrivit reprezentanţilor Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Giurgiu, echipele de pompieri militari vor rămâne în zonă pe parcursul nopţii.

"Căutările au fost sistate, operaţiunea va fi reluată dimineaţă. Nu se poate acţiona pe timp de noapte, căutările sunt destul de dificile" a declarat purtătorul de cuvânt al ISU Giurgiu, Gabriela Olexiuc.

O barcă în care se aflau zece persoane s-a răsturnat, duminică, în Dunăre, în zona localităţii Slobozia din judeţul Giurgiu,.

Şapte persoane au reuşit să ajungă la mal, iar celelalte trei au fost date dispărute. După câteva ore de căutări, una dintre persoanele date dispărută a fost găsită moartă.

Bărbatul decedat, Elvis George Georgescu, era angajat ca agent şef principal la Serviciul Arme, Explozivi şi Substanţe Periculoase al Poliţiei Giurgiu, avea 44 de ani şi nu era în timpul serviciului.

Conform surselor citate, cele zece persoane se întorceau de la o vânătoare organizată pe fondul de vânătoare Slobozia, iar la întoarcere, pe Dunăre, barca în care se aflau s-a răsturnat, într-o zonă unde apa are o adâncime de aproximativ 7 metri.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici