Oprescu cere ca toate echipajele operatorilor de deszăpezire să fie mobilizate în Capitală

Primarul general Sorin Oprescu a cerut ca toate echipajele operatorilor de deszăpezire să fie mobilizate în Bucureşti, având în vedere ninsorile şi viscolul anunţate în zilele următoare în Bucureşti.

180 afișări
Imaginea articolului Oprescu cere ca toate echipajele operatorilor de deszăpezire să fie mobilizate în Capitală

Oprescu cere ca toate echipajele operatorilor de deszăpzire să fie mobilizate în Capitală (Imagine: Gabriel Petrescu/Mediafax Foto)

În cadrul comandamentului de duminică dimineaţă, primarul general le-a solicitat în mod expres operatorilor de deszăpezire să intervină pe toate arterele din urgenţă 1, atât cu pluguri cât şi cu materiale antiderapante, astfel încât luni să se poată circula în condiţii de siguranţă.

De asemenea, edilul şef a recomandat operatorilor ca, după finalizarea operaţiunilor de deszăpezire, să plaseze utilajele în puncte fixe, în special în zona pantelor, rampelor şi podurilor, în toate sectoarele Capitalei, astfel încât, în cazul în care vremea o impune, să se poată interveni cât mai rapid.

Pentru că avertizările meteorologilor anunţă viscol şi ninsori în Capitală, Oprescu a mai solicitat mobilizarea tuturor efectivelor operatorilor de deszăpezire şi, pe parcursul nopţi, să se intensifice tratamentele cu materiale antiderapante, pentru prevenirea apariţiei poleiului şi a podurilor de gheaţă.

Primarul Capitalei a atras atenţia reprezentanţilor RATB cu privire la staţiile şi refugiile de tramvai, care mai trebuie curăţate, iar celor de la Administraţia Străzilor le-a solicitat să remedieze semafoarele defecte şi să repare, pe cât posibil, sau să semnalizeze gropile apărute în carosabil.

Sorin Oprescu a convocat un nou comandament de iarnă luni dimineaţă, la ora 7.00.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici