Oprescu: Sunt surprins de "lovitura de palat" în schimbarea lui Gheorghe Aron, voi verifica decizia

Primarul general Sorin Oprescu a declarat, vineri, pentru MEDIAFAX că este surprins de "lovitura de palat" în cazul schimbării lui Gheorghe Aron dată de către reprezentanţii CGMB în Consiliul de administraţie al RATB, precizând că luni va verifica legalitatea deciziei de înlocuire.

30 afișări
Imaginea articolului Oprescu: Sunt surprins de "lovitura de palat" în schimbarea lui Gheorghe Aron, voi verifica decizia

Oprescu: Sunt surprins de "lovitura de palat" în schimbarea lui Gheorghe Aron, voi verifica decizia (Imagine: Ovidiu Micsik/Mediafax Foto)

"Sunt surprins de «lovitura de palat» dată de reprezentanţii Consiliului General al Municipiului Bucureşti la Regia Autonomă de Transport Bucureşti în decizia schimbării directorului general al RATB, Gheorghe Aron, având în vedere că regia se află în subordinea Consiliului şi a Primăriei Municipiului Bucureşti", a spus Sorin Oprescu.

Edilul şef al Capitalei a afirmat că aşteaptă explicaţii de la consilierii municipali membri ai Consiliului de administraţie al RATB.

Oprescu a precizat că în cursul zilei de luni va verifica legalitatea deciziei de înlocuire a lui Gheorghe Aron din funcţia de director general al RATB.

"Luni dimineaţă voi verifica legalitatea acestui act unilateral de înlocuire a directorului general RATB", a mai spus Sorin Oprescu.

Totodată, primarul general a mai spus că pe rolul instanţei Tribunalului Bucureşti se află dosarul 22893/3/2009 care are ca obiect contestaţia făcută de municipalitate faţă de noul Consiliu de administraţie al Regiei imediat după preluarea mandatelor de către actualii consilieri generali.

Directorul Regiei Autonome de Transport Bucureşti, Gheorghe Aron, a fost schimbat din funcţie, vineri, în locul lui fiind numit Adrian Criţ, fost director tehnic la Registrul Auto Român.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici