Oprescu taie abonamentele gratuite la RATB pentru angajaţii primăriilor

Primarul Capitalei a declarat, luni că municipalitatea va reduce subvenţiile RATB, lucru care nu va duce însă la creşterea preţului unei călătorii, pentru că aceşti bani vor fi luaţi prin eliminarea celor aproximativ 12.000 de abonamente gratuite de care beneficiază aparatul executiv al primăriilor.

92 afișări
Imaginea articolului Oprescu taie abonamentele gratuite la RATB pentru angajaţii primăriilor

Oprescu taie abonamentele gratuite la RATB pentru angajaţii primăriilor (Imagine: Octav Ganea/Mediafax Foto)

"Nu intervenim încă la preţul biletului, pentru că nu este momentul ca acesta să crească, ci vom încerca să reducem cele aproximativ 12.000 de abonamente gratuite ale aparatului executiv al celor şase primării de sector şi al municipalităţii", a spus Sorin Oprescu.

Referindu-se la reducerea subvenţiilor acordate de municipalitate Regiei Autonome de Transport Bucureşti (RATB) şi Regiei Autonome de Distribuţia Eenergiei Termice (RADET), primarul Oprescu a caracterizat cele două instituţii ca fiind "două găuri negre ale bugetului municipalităţii".

Astfel, potrivit edilului şef al Capitalei, cele două regii ar trebui să se transforme "cât de curând" în societăţi comerciale, pentru eficientizarea lor.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici