Oprescu: Voi intra în concediu când începe campania electorală

Primarul general al Capitalei, Sorin Oprescu, a declarat, marţi, că va intra în concendiu pentru o lună odată cu începerea campaniei electorale, prerogativele urmând să fie preluate de către unul dintre viceprimari şi echipa municipalităţii.

65 afișări
Imaginea articolului Oprescu: Voi intra în concediu când începe campania electorală

Oprescu: Voi intra în concediu când începe campania electorală (Imagine: Mediafax Foto)

Oprescu a spus că, aşa cum prevede legea, cu o lună înainte de alegerile prezidenţiale începe campania electorală şi că odată cu aceasta va intra în concediu pentru o lună.

Prerogativele de primar al Capitalei ar urma să fie preluate de viceprimarul Victor Iovici (PRM).

Edilul şef al Capitalei, Sorin Oprescu, a anunţat, luni, că a decis să candideze la Preşedinţie, lansând critici dure la adresa clasei politice, despre care a spus că "a eşuat".

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici