Oprescu despre candidatură: Mă simt pregătit să intru în luptă

Primarul Capitalei, Sorin Oprescu, a declarat, sâmbătă, la Călăraşi, unde participă la sărbătorirea Zilelor Călăraşiului, că se simte pregătit să intre în luptă şi a precizat că mai este puţin timp până când va anunţa decizia finală privind intrarea în cursa prezidenţială.

23 afișări
Imaginea articolului Oprescu despre candidatură: Mă simt pregătit să intru în luptă

Oprescu despre candidatură: Mă simt pregătit să intru în luptă (Imagine: Bogdan Stamatin/Mediafax Foto)

Primarul general Sorin Oprescu a participat la sărbatoarea Zilelor Călăraşiului, eveniment la care a fost invitat de primarul municipiului Călăraşi Dragu Nicolae şi unde a primit cheia oraşului.

Întrebat când îşi va anunţa decizia finală referitoare la intrarea în cursa electorală pentru funcţia de preşedinte, Sorin Oprescu a refuzat să dea o dată exactă, arătând că se simte pregătit să intre "în luptă" şi că "mai este puţin timp" până când va anunţa "decizia finală".

Primarul general al Capitalei, Sorin Oprescu a precizat că, deocamdată, nu se află în campanie electorală şi că a venit în localitate la invitaţia edilului pentru a semna în Cartea de onoare a Primăriei şi a primi cheia oraşului Călăraşi.

"Pentru mine contează foarte mult că am primit cheia, precum şi prietenia şi respectul reciproc care, cred eu, că trebuie împărtăşit între comunităţile României şi celelalte comunităţi prietene. Trecem cu toţii printr-o perioadă mai dificilă şi nu o să vă aduc aminte de acest lucru pentru că simţiţi în fiecare zi. Continui să cred că numai împreună putem, încercând să ne sprijinim unii pe ceilalţi, să depăşim momentele acestea zăpăcitoare din punct de vedere economic", a afirmat primarul Capitalei.

Întrebat dacă se află în campanie electorală, Oprescu a spus că "nu încă".

"Răspunsul meu este clar şi sigur. Nu sunt în campanie electorală încă", a precizat edilul general al Capitalei.

După ceremonia din sala de festivităţi a Primăriei, edilul şef al Capitalei s-a întâlnit cu 150 de familii de pensionari care sărbătoresc nunta de aur, adică 50 de ani de căsnicie. Reuniunea a avut loc în Sala Teatrului din Călăraşi, Sorin Oprescu aducând de la Bucureşti mai multe torturi pentru sărbătoriţi.

Sorin Oprescu a arătat, la jumătatea lunii septembrie că va anunţa decizia pe care a luat-o privind intrarea în cursa electorală pentru funcţia de preşedinte al României la sfârşitul lunii.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici