Oprescu: Voi anunţa decizia legată de candidatura la prezidenţiale la sfârşitul lunii septembrie

Primarul general Sorin Oprescu a precizat, miercuri seară, într-un comunicat, că va anunţa decizia pe care a luat-o privind intrarea în cursa electorală pentru funcţia de preşedinte al României la sfârşitul lunii septembrie.

25 afișări
Imaginea articolului Oprescu: Voi anunţa decizia legată de candidatura la prezidenţiale la sfârşitul lunii septembrie

Oprescu: Voi anunţa decizia legată de candidatura la prezidenţiale la sfârşitul lunii septembrie (Imagine: Mediafax Foto)

"Aşa cum am declarat în toate apariţiile publice din ultimele două săptămâni, la sfârşitul lunii septembrie voi anunţa decizia pe care am luat-o privind intrarea în cursa electorală pentru funcţia de Preşedinte al României. Fac precizarea că nu m-am exprimat pozitiv în acest sens", arată Sorin Oprescu, citat într-un comunicat de presă.

Potrivit cotidianului Gândul, Oprescu ar urma să îşi anunţe candidatura la Preşedinţia României la sfârşitul săptămânii viitoare.

Oprescu va candida ca independent, iar campania sa este foarte posibil să fie coordonată de Octav Cozmâncă, fostul şef al teritoriului în PSD, conform cotidianului Gândul.

Sorin Oprescu declara, sâmbătă, la Realitatea TV, că răspunsul la întrebarea dacă va candida sau nu la prezidenţiale va veni "în curând", admiţând că a început să strângă semnături şi precizând că stă "cu fruntea sus" vizavi de promisiunea făcută la preluarea mandatului de primar al Capitalei.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici