Opt elevi ai Colegiului Naţional Militar Craiova au fost confirmaţi cu COVID-19

  • Toţi elevii au fost testaţi la sosirea în cămine
  • 53 de elevi se află în izolare, în spaţii special amenajate în incinta şcolii
  • Pentru ceilalţi elevi, şcoala a început în scenariul “verde”
1990 afișări
Imaginea articolului Opt elevi ai Colegiului Naţional Militar Craiova au fost confirmaţi cu COVID-19

Opt elevi ai Colegiului Naţional Militar Craiova au fost confirmaţi cu COVID-19

Opt elevi ai Colegiului Naţional Militar Craiova au COVID-19. Aceştia vin din judeţele Buzău, Gorj, Olt şi Mehedinţi. Elevii au fost testaţi înainte de începerea anului şcolar, la sosirea în cămine. 6 dintre elevi au fost confirmaţi cu infecţie cu SARS-CoV-2 în data de 12 septembrie. Ultimele două cazuri au fost confirmate în seara zilei de 15 septembrie. 470 de elevi au fost testaţi la sosirea în cămine.

Ioana Lădaru, purtătorul de cuvânt al Colegiului Naţional Militar “Tudor Vladimirescu” Craiova, i-a declarant corespondentului Mediafax că  toţi elevii sunt asimptomatici. Şase dintre elevii cu COVID-19 se află în spaţii special amenajate din incinta Colegiului Militar. Ceilalţi doi sunt internaţi, conform protocolului, la Spitalul de Boli Infecţioase Craiova, pentru analize medicale de specialitate.

53 de elevi, contacţi direcţi ai cazurilor pozitive, sunt şi ei izolaţi în cămine din incinta şcolii. Atât elevii confirmaţi cu COVID-19, cât şi colegii lor care se află în izolare, participă la cursuri online. Pentru ceilalţi elevi, şcoala a început în scenariul “verde”.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici