Papa Francisc va vizita câteva ţări din Asia

Papa Francisc va călători în Indonezia, Papua Noua Guinee, Timorul de Est şi Singapore în perioada 2-13 septembrie, a anunţat vineri Vaticanul.

69 afișări
Imaginea articolului Papa Francisc va vizita câteva ţări din Asia

Papa Francisc va vizita câteva ţări din Asia

Papa Francisc va fi la Jakarta în perioada 3-6 septembrie, la Port Moresby şi Vanimo în perioada 6-9 septembrie, la Dili între 9-11 septembrie şi la Singapore în perioada 11-13 septembrie, relatează Reuters.

Vietnamul, care fusese sugerat de papă şi de oficialii Vaticanului ca o posibilă destinaţie în timpul călătoriei în Asia, nu a fost menţionat.

Se aşteaptă ca această călătorie să fie solicitantă pentru Papa Francisc, care are 87 de ani şi a cărui stare de sănătate a fost precară în ultima vreme, obligându-l să anuleze unele angajamente.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Taguri:
papa,
asia,
vizită

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici