Pasajul Unirii a fost inundat. Circulaţia a fost deviată peste o oră şi jumătate

Pasajul Unirii a fost inundat în urma furtunii de vineri seară din Capitală, circulaţia fiind deviată timp de peste o oră şi jumătate, în care echipele Apa Nova au evacuat apa.

785 afișări
Imaginea articolului Pasajul Unirii a fost inundat. Circulaţia a fost deviată peste o oră şi jumătate

Pasajul Unirii a fost inundat. Circulaţia a fost deviată peste o oră şi jumătate (Imagine: Octav Ganea/Arhiva Mediafax Foto)

Circulaţia prin Pasajul Unirii din Capitală, unde s-au produs acumulări de apă în urma furtunii de vineri seară, a fost reluată, după ce echipele Apa Nova au remediat situaţia, a declarat pentru MEDIAFAX Diana Sarca, reprezentanta Brigăzii Rutiere.

Tot în urma furtunii, s-au mai produs acumulări de apă pe strada Lânăriei şi Calea Şerban Vodă, din cauza unor refulări de canale, iar la intersecţia Calea Dorobanţi - Şoseaua Ştefan cel Mare a fost întreruptă funcţionarea semaforului din cauza lipsei de tensiune.

Municipiul Bucureşti a fost sub cod galben de furtună în intervalul 18.35 - 19.30, semnalându-se descărcări electrice, intensificari ale vântului, averse de ploaie putând cumula 10 - 15 l/mp, grindină de mici dimensiuni.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici