Patinoar sintetic, inaugurat în Parcul Lumea Copiilor din Sectorul 4 - FOTO

Un patinoar sintetic a fost inaugurat, miercuri, în Parcul Lumea Copiilor din sectorul 4, elevii claselor I - IV de la şcolile din sector putând să patineze gratuit acolo, în fiecare zi de joi a săptămânii, timp de două ore, potrivit unei decizii a primarului Cristian Popescu - Piedone.

606 afișări
Imaginea articolului Patinoar sintetic, inaugurat în Parcul Lumea Copiilor din Sectorul 4 - FOTO

Patinoar sintetic, inaugurat în Parcul Lumea Copiilor din Sectorul 4 (Imagine: Primăria Secorului 4)

Totodată, copiii care fac performanţă în acest domeniu sportiv se vor putea antrena, tot gratuit, două zile pe săptămână, într-un interval orar ce urmează a fi stabilit, se arată într-un comunicat al Primăriei Sectorului 4.

Accesul pe patinoar este permis de luni până duminică, în intervalul orar 10.00 - 22.00, costurile fiind de 10 lei pentru o oră de patinat şi de 5 lei pentru închirierea unei perechi de patine.

Amenajarea patinoarului reprezintă o investiţie 100% privată, investitorul achitând atât ocuparea domeniului public, conform hotărârii Consiliului General al Municipiului Bucureşti, cât şi costurile utilităţilor.

"Am spus da acestei colaborări fiindcă mi s-a părut o idee interesantă aceea de a oferi copiilor posibilitatea de a patina în orice sezon, fie vară, fie iarnă. Astfel, petrec timp în aer liber, fac mişcare şi se pot juca în voie, fiindcă pe terenul din imediata apropiere a patinoarului vom amenaja în zilele următoare un nou loc de joacă, cu aparate noi şi care de care mai atractive", a spus Piedone.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici