Patru persoane au fost rănite în urma unui accident produs între un tir şi un autobuz pe DN 17

Patru persoane au fost rănite în urma unui accident produs, luni, între un tir şi un autobuz în care se aflau 20 de persoane pe Drumul Naţional 17, la intrare în municipiul Bistriţa, transmite corespondentul MEDIAFAX.

601 afișări
Imaginea articolului Patru persoane au fost rănite în urma unui accident produs între un tir şi un autobuz pe DN 17

Patru persoane au fost rănite în urma unui accident produs între un tir şi un autobuz pe DN 17

Accidentul s-a petrecut pe Drumul Naţional 17, la intrare în municipiul Bistriţa, poliţiştii stabilind că şoferul unui autobuz de transport persoane, care se îndrepta spre una dintre cele mai mari fabrici din Bistriţa, cu muncitori, care trebuiau să intre în schimbul de noapte, nu a păstrat o distanţă regulamentară faţă de TIR-ul care circula în faţa sa şi l-a acroşat. Autobuzul a ricoşat pe contrasens, a ajuns în şanţ şi s-a oprit în gardul unui imobil.

În urma accidentului, patru dintre cei 20 de pasageri aflaţi în autobuz au suferit răni şi urmează să fie transportaţi la spital.

Conform reprezentanţilor Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Bistriţa-Năsăud, la faţa locului intervin două autospeciale de descarcerare şi patru ambulanţe, două ale serviciului SMURD şi două ale Serviciul Judeţean de Ambulanţă Bistriţa-Năsăud. în urma accidentului autobuzul ricoşat pe contrasens, a ajuns în şanţ şi s-a oprit în gardul unui imobil.

Circulaţia pe Drumul Naţional 17 în zona în care s-a produs accidentul se desfăşoară alternativ, pe o singură bandă.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici