Patru persoane, rănite în urma unui accident pe DN 13, în judeţul Braşov

Patru persoane au fost rănite, joi, în urma impactului dintre două maşini, pe Drumul Naţional 13, la intrarea în localitatea Maieruş, judeţul Braşov, traficul în zonă fiind blocat.

133 afișări
Imaginea articolului Patru persoane, rănite în urma unui accident pe DN 13, în judeţul Braşov

Patru persoane, rănite în urma unui accident pe DN 13, în judeţul Braşov

Purtătorul de cuvânt al ISU Braşov, Ciprian Sfreja, a declarat că echipajele SMURD acordă primul ajutor victimelor.

„Intervenim la un accident produs pe DN 13, la intrare în Maieruş. Sunt două autoturisme implicate, patru victime în stare stabilă. S-au deplasat la faţa locului patru echipaje SMURD pentru acordarea primului ajutor medical”, a declarat Sfreja.

Centrul Infotrafic din cadrul Inspectoratul General al Poliţiei Române informează că, la ora transmiterii acestei ştiri, în judeţul Braşov, traficul rutier este întrerupt pe DN13, între localităţile Măieruş şi Hoghiz.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici