Patru răniţi după ce o macara a căzut dintr-un camion care transporta lemne şi a avariat trei maşini

Patru persoane au fost rănite uşor, luni dimineaţă, după ce o macara a căzut dintr-un camion care transporta lemne şi a avariat trei maşini, pe drumul naţional 1, în oraşul prahovean Comarnic, şoferul camionului, care a fost oprit de poliţişti, spunând că nu a observat că utilajul a căzut.

2573 afișări
Imaginea articolului Patru răniţi după ce o macara a căzut dintr-un camion care transporta lemne şi a avariat trei maşini

Patru răniţi după ce o macara a căzut dintr-un camion care transporta lemne şi a avariat trei maşini (Imagine: Liviu Chirica/ Arhiva Mediafax Foto)

Potrivit reprezentanţilor Inspectoratului de Poliţie Prahova, o macara folosită la încărcarea şi descărcarea lemnelor a căzut, luni dimineaţă, dintr-un camion, avariind trei maşini pe drumul naţional 1, în oraşul Comarnic, din judeţul Prahova, transmite corespondentul MEDIAFAX.

Camionul încărcat cu lemne, peste care se afla macaraua, cobora dinspre munte către Ploieşti, iar în dreptul oraşului Comarnioc macaraua s-a desprins şi a căzut peste trei autoturisme care circulau pe sensul de urcare către staţiunule montane.

Şoferul autocamionului şi-a continuat drumul şi, oprit fiind de către poliţişti la o distanţă de câţiva kilometri, în apropiere de municipiul Câmpina, a declarat că nu a observat că macaraua a căzut.

În urma incidentului,cele trei autoturisme au fost avariate, iar patru persoane aflate în acestea au fost rănite uşor.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici