Patru sectoare de drum naţional din judeţele Vaslui şi Vrancea, închise din cauza viscolului

Patru sectoare de drum naţional din judeţele Vaslui şi Vrancea sunt închise marţi, la ora 10.00, din cauza viscolului, iar pe alte şosele au fost impuse restricţii de trafic pentru maşinile grele.

48 afișări
Imaginea articolului Patru sectoare de drum naţional din judeţele Vaslui şi Vrancea, închise din cauza viscolului

Patru sectoare de drum naţional din judeţele Vaslui şi Vrancea, închise din cauza viscolului

Centrul Infotrafic din Inspectoratul General al Poliţiei Române anunţă că din cauza ninsorii şi a viscolului sunt impuse restricţii de circulaţie pe mai multe şosele. Astfel, circulaţia este oprită pe DN 23B Stupina-Ciorăşti în judeţul Vrancea şi pe DN 11A Bârlad - Iveşti, DN 24A Huşi – Berezeni, judeţul Vaslui şi DN 26 Murgeni – Blăgeşti, toate din judeţul Vaslui.

De asemenea, sunt restricţii pentru maşinile grele (>7,5 tone) pe DN 24B Albiţa – Huşi din judeţul Vaslui, DN 15D Roman – Crăieşti din judeţul Neamţ şi DN 29 Răchiţi – Săveni din judeţul Botoşani

Restricţii pentru maşinile de marfă (>3,5 tone) sunt şi pe DN 22 Râmnicu Sărat – Băile, în judeţul Buzău.

Din cauza vântului, sunt oprite manevrele în toate porturile de la Marea Neagră.

Şoferii sunt sfătuiţi de autorităţi ca „înainte de a pleca la drum să se informeze cu privire la restricţiile de trafic şi la condiţiile meteo din zonele în care urmează să se deplaseze şi să-şi echipeze autovehiculele cu anvelope de iarnă, chiar cu lanţuri dacă situaţia o impune”.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Taguri:
viscol,
drumuri,

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici