PDL Sector 3 a depus plângeri împotriva lui Robert Negoiţă pentru distrugerea materialelor electorale

Organizaţia PDL Sector 3 a depus plângeri la toate instituţiile abilitate printre care BEC, Poliţie şi Parchet, prin care îl reclamă pe primarul Sectorului 3, Robert Negoiţă, că încalcă legea şi distruge materialele electorale ale PDL amplasate legal, a anunţat miercuri Sulfina Barbu.

386 afișări
Imaginea articolului PDL Sector 3 a depus plângeri împotriva lui Robert Negoiţă pentru distrugerea materialelor electorale

Robert Negoiţă (Imagine: Ciprian Sterian/Mediafax Foto)

Preşedintele al Organizaţiei PDL Sector 3, Sulfina Barbu, a spus, într-o conferinţă de presă, că "Robert Negoiţă, primarul cu şcoală puţină şi cu minte şi mai puţină, încalcă legea şi distruge sistematic materialele electorale ale Partidului Democrat Liberal amplasate legal, conform aprobării Primăriei Generale a Municipiului Bucureşti, cu semnătura primarului general Sorin Oprescu".

"PDL anunţă pe această cale că a depus plângeri la toate instituţiile abilitate, Biroul Electoral de sector, BEC, Primăria Municipiului Bucureşti, Parchetul de pe lângă Judecătoria Sectorului 3 şi Poliţie. Vandalul Robert Negoiţă ne-a adus pagube materiale importante, dar cel mai grav aspect îl reprezintă încălcarea dreptului unui partid politic la o campanie electorală corectă", a susţinut Barbu.

Ea a precizat că plângerile pe care PDL le-a depus la instituţiile abilitate se referă la afişajul electoral, la distrugere de bunuri, la încălcarea dreptului unui partid politic de a-şi face campanie electorală, fapte ce sunt prevăzute şi sancţionate în art. 253 şi 385 din Codul penal.

"Cerem să ne fie returnate în stare iniţială sau despăgubiri materiale, noi avem contracte, estimez că valoarea este de peste 20.000 de euro, dar cifrele sunt exacte în contractele noastre pentru tot ce înseamnă afişajul electoral. La plângeri am ataşat şi fotografii cu societatea Administraţia domeniului public sector 3, cu maşini, cu oameni, au mers şi au tăiat materialele noastre electorale, avem inclusiv fotografiile ataşate la dosar", a precizat Sulfina Barbu.

Ea a precizat că plângerile PDL îi vizează pe primarul Sectorului 3 şi pe funcţionari din primărie care au semnat o dispoziţie în acest sens.

"Primarul Sectorului 3 a dat o dispoziţie prin care ne dă jos (afişele electorale - n.r.) şi nu recunoaşte aprobarea de la Primăria generală şi noi în baza acestei dispoziţii semnate de el şi de alţi funcţionari din primărie am făcut plângerile către instituţiile abilitate", a adăugat Barbu.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici