Pedeapsa primită de un bărbat de 74 de ani din Iaşi care a zgâriat cu cheia un BMW

Un bărbat de 74 de ani din Iaşi a fost condamnat de magistraţii Judecătoriei Iaşi, la 5 luni de închisoare cu suspendare, pentru că a zgâriat cu cheia ambele portiere de pe partea dreaptă ale unei maşini de lux parcate în faţa garajului său.

6992 afișări
Imaginea articolului Pedeapsa primită de un bărbat de 74 de ani din Iaşi care a zgâriat cu cheia un BMW

Pedeapsa primită de un bărbat de 74 de ani din Iaşi care a zgâriat cu cheia un BMW

Bărbatul, care a fost condamnat de Judecătoria Iaşi, este proprietarul unui garaj din centrul oraşului, în faţa căruia, de ani de zile, mai mulţi şoferi îşi parchează maşinile.

Potrivit motivării instanţei care l-a condamnat la cinci luni de închisoare cu suspendare, bărbatul era beat şi nervos când a zgâriat cu o cheie ambele portierele de pe partea dreaptă şi aripa din dreapta-spate a unei maşini, după care a lovit în mod intenţionat maşina, cu uşa garajului, provocând distrugeri la nivelul hayonului.

Femeia a cărei maşină a fost zgâriată a depus plângere, iar dosarul a fost judecat de către magistraţii Judecătoriei Iaşi, care l-au condamnat pe bătrân la închisoare cu suspendare.

„Stabileşte pedeapsa de 5 (cinci) luni închisoare în sarcina inculpatului (...) pentru săvârşirea infracţiunii de distrugere. (...), dispune amânarea aplicării pedepsei de 5 (cinci) luni închisoare pe un termen de supraveghere de 2 ani, (...) care se va calcula de la data rămânerii definitive a prezentei hotărâri", se arată în decizia magistraţilor de la Judecătoria Iaşi.

Bărbatul a contestat decizia la Curtea de Apel, însă judecătorii i-au respins, în 11 noiembrie, apelul şi au menţiunt decizia primei instanţe.

Pe lângă cele 5 luni cu suspendare, bărbatul mai are de plătit şi 5.845,37 lei reprezentând daune materiale.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi „Like” paginii noastre de pe Facebook.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici