Continuă farsele: O fată de 8 ani a sunat, în joacă, la 112 să spună că este sechestrată

O fată în vârstă de 8 ani, din judeţul Olt, a sunat, miercuri, la 112 şi a spus că este sechestrată, iar când a fost găsită de poliţişti a spus că a apelat serviciul de urgenţă în joacă, transmite corespondentul MEDIAFAX.

358 afișări
Imaginea articolului Continuă farsele: O fată de 8 ani a sunat, în joacă, la 112 să spună că este sechestrată

Continuă farsele: O fată de 8 ani a sunat, în joacă, la 112 să spună că este sechestrată

Potrivit Poliţiei Olt, fata care a sunat miercuri la 112 a anunţat că este sechestrată, apoi a închis telefonul, fără să dea vreun alt detaliu.

Oamenii legii au găsit-o într-o oră şi au aflat că totul a fost o joacă de copil, însă fac cercetări pentru a stabili dacă fata a fost sau nu sechestrată.

„Poliţiştii de investigaţii criminale au demarat de îndată cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunii de lipsire de libertate. În aproximativ 60 de minute, poliţiştii au stabilit faptul că o minoră, de 8 ani, din comuna Valea Mare, în timp ce se afla în municipiul Slatina, ar fi apelat 112, sesizând că este sechestrată, fapt care nu s-a confirmat. Minora a fost depistată de poliţişti în comuna Valea Mare. Gestul său a fost motivat ca o joacă”, a declarat Alexandra Dicu, purtător de cuvânt al IPJ Olt.

Potrivit reprezentanţilor Poliţiei Olt, nimeni nu a fost sancţionat.

După cazul Caracal, mai multe persoane au apelat fals serviciul 112 pentru a anunţa o lipsire de libertate.

Taguri:
fată,
apel fals,
112

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici