Pentru iubitorii de filme craioveni, sala de cinema s-a mutat în aer liber, în centrul oraşului

  • La Craiova, sala de cinema s-a mutat în centrul oraşului
  • În loc de ochelari 4D, spectatorii primesc dezinfectant pentru mâini
  • În spaţiul amenajat în aer liber sunt aproximativ 50 de locuri, dar filmele pot fi văzute şi de la terasele din apropiere
283 afișări

Oana lucrează, în Craiova, la o companie din domeniul forajelor de gaze naturale şi petrol. Merge zilnic la serviciu, iar în week-end vrea să se relaxeze cu fetiţele ei. Din cauza epidemiei de COVID-19, nu mai poate merge nici la cinema. Aşa că se mulţumeşte şi cu un film în aer liber, chiar dacă trebuie să respecte distanţarea socială şi măsurile de igienă. 

„Este un mod de a ne delecta şi de a petrece timpul liber în libertate. În parcuri, în Grădina Botanică şi în centru”, spune Oana.

„E un moment bun să mai uităm de ce se întâmplă în jurul nostru, fie că ţine de criza Covid, fie că ţine de rutina zilnică”, crede un alt spectator.

În Craiova, la final de săptămână, poţi vedea timp de două ore, filme în aer liber. Urban Movie este un proiect  al “Casei de Cultură Traian Demetrescu”. 

„Ne-am gândit că ar fi oportun să vadă ceea ce e foarte rar la noi în ţară, filme din istoria cinematografiei universale”, spune Remus Vlăsceanu, organizator.

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici