Percheziţii în Capitală, Argeş şi Ilfov. 18 persoane suspectate de înşelăciune, duse la audieri

Optsprezece persoane suspectate că au luat credite de la bănci cu acte false au fost ridicate şi duse la audieri în urma a 27 de percheziţii simultane care au avut loc în Bucureşti şi judeţele Argeş şi Ilfov, a declarat purtătorul de cuvânt al Poliţiei Capitalei, Christian Ciocan.

34 afișări
Imaginea articolului Percheziţii în Capitală, Argeş şi Ilfov. 18 persoane suspectate de înşelăciune, duse la audieri

Percheziţii în Capitală, Argeş şi Ilfov. 18 persoane suspectate de înşelăciune, duse la audieri (Imagine: Diana Iurkiewicz/Mediafax Foto)

Potrivit lui Christian Ciocan, în urma percheziţiilor au fost duse la audieri la Poliţia Capitalei 18 persoane.

Acestea sunt suspectate că au luat credite de la bănci cu acte false, alte acuzaţii fiind de spălare de bani şi şantaj, a declarat, pentru MEDIAFAX, Christian Ciocan.

El a precizat că pejudiciul produs de grupul infracţional a fost estimat la câteva milioane de euro.

La acţiunea de joi au participat ofiţeri de la Poliţia Capitalei şi Direcţia Generală Anticorupţie. Ancheta în acest caz este coordonată de Parchetul Tribunalului Bucureşti.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici