Perchezitii în Capitală, la contrabandişti de ţigări

Poliţiştii fac 13 percheziţii în Bucureşti, dintre care una în Piaţa Chirigiu, şi pun în executare 11 mandate de aducere, în cadrul unei acţiuni care vizează destructurarea unei grupări de contrabandişti de ţigări, au anunţat, vineri, oficiali din Poliţia Capitalei.

114 afișări
Imaginea articolului Perchezitii în Capitală, la contrabandişti de ţigări

Perchezitii în Capitală, la contrabandişti de ţigări (Imagine: Liviu Maftei/Mediafax Foto)

Potrivit surselor citate, gruparea este suspectată că, din octombrie anul trecut, ar fi vândut peste un milion de ţigări fără timbru, prejudiciul produs bugetului de stat fiind de aproximativ 80.000 de euro.

Membrii grupării sunt suspectaţi de evaziune fiscală şi contrabandă în formă continuată, pe linia comercializării produselor din tutun, au precizat pentru MEDIAFAX sursele citate.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici