PERCHEZIŢII în cinci judeţe la locuinţele unor persoane suspectate de furturi de animale

Poliţiştii din Alba desfăşoară, joi dimineaţă, atât în acest judeţ, cât şi în alte patru judeţe, 16 percheziţii la locuinţele unor persoane suspectate de furturi şi comerţ ilegal de animale.

152 afișări
Imaginea articolului PERCHEZIŢII în cinci judeţe la locuinţele unor persoane suspectate de furturi de animale

PERCHEZIŢII în cinci judeţe la locuinţele unor persoane suspectate de furturi de animale

Potrivit unui comunicat de presă transmis, joi, de Inspectoratul Judeţean de Poliţie Alba, poliţiştii instituţiei, sprijiniţi de poliţişti ai inspectoratelor judeţene Sibiu, Timiş, Braşov şi Argeş, precum şi de poliţişti ai Serviciului de Operaţiuni Speciale Alba, sub supravegherea procurorilor Parchetului Judecătoriei Alba Iulia, desfăşoară simultan 16 percheziţii la domiciliile unor persoane din Alba, Sibiu, Timiş, Braşov şi Argeş.

Conform sursei citate, sunt vizate 11 persoane care sunt suspectate de furturi de animale şi comercializarea ulterioară a acestora, respectiv furt calificat, complicitate la infracţiunea de furt calificat şi tăinuire.

Anchetatorii au stabilit că în perioada martie 2013 - ianuarie 2014 cinci din cele 11 persoane ar fi furat 14 animale, în valoare totală estimată la peste 61.000 lei, din Alba şi Sibiu, iar ulterior, cu ajutorul complicilor, le-au valorificat.

La percheziţiile de joi participă 78 de poliţişti, iar cele 11 persoane suspectate că au participat la comiterea furturilor sau au sprijinit valorificarea animalelor furate vor fi duse la sediul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Alba pentru audieri.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici