Percheziţii în judeţul Iaşi: Sunt vizate persoane suspectate de evaziune fiscală

Poliţiştii ieşeni au făcut, joi dimineaţa, 14 percheziţii în localităţile Ciurea şi Grajduri, din judeţul Iaşi, la mai multe persoane suspectate de evaziune fiscală, valoarea prejudiciului ridicându-se la 33 de milioane de lei, informează Poliţia Română.

191 afișări
Imaginea articolului Percheziţii în judeţul Iaşi: Sunt vizate persoane suspectate de evaziune fiscală

Percheziţii în judeţul Iaşi: Sunt vizate persoane suspectate de evaziune fiscală (Imagine: Raul Stef/Mediafax Foto)

Percheziţiile sunt efectuate de poliţişti ai Serviciului de Investigarea Fraudelor din cadrul IPJ Iaşi, împreună cu cei din cadrul SRPT Iaşi, cu sprijinul jandarmilor de la Bacău.

Concret, începând cu anul 2011, mai multe persoane din aceste localităţi sunt suspectate că, prin societăţile pe care le deţin, au omis să înregistreze în evidenţele contabile operaţiunile comerciale efectuate şi veniturile realizate. Totodată, sunt suspectate că au efectuat operaţiuni fictive.

În urma acestor activităţi s-a creat un prejudiciu de aproximativ 33 milioane de lei.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici