Percheziţii la IPJ Braşov. Şeful Poliţiei Rutiere, suspectat de fapte de corupţie, a fost reţinut

Şeful Poliţiei Rutiere Braşov, Claudiu Tămârjan, a fost reţinut marţi, după ce fusese ridicat de procurorii DNA şi dus la audieri, în urma percheziţiilor desfăşurate într-un dosar în care se fac cercetări privind infracţiuni de corupţie şi asimilate celor de corupţie.

1198 afișări
Imaginea articolului Percheziţii la IPJ Braşov. Şeful Poliţiei Rutiere, suspectat de fapte de corupţie, a fost reţinut

Percheziţii la IPJ Braşov. Şeful Poliţiei Rutiere, ridicat de procurorii DNA şi dus la audieri (Imagine: Liviu Maftei/Arhiva Mediafax Foto)

UPDATE 17:50 Şeful Poliţiei Rutiere Braşov, suspectat de fapte de corupţie, a fost reţinut

Şeful Poliţiei Rutiere Braşov, Claudiu Tămârjan, suspectat de fapte de corupţie, a fost reţinut de procurorii DNA, marţi după-amiază, după ce a fost audiat timp de aproximativ cinci ore, transmite corespondentul MEDIAFAX.

Şeful Poliţiei Rutiere Braşov a fost scos din sediul DNA Braşov în jurul orei 17.15, fiind dus în arestul Poliţiei Judeţene după ce pe numele său a fost emisă o ordonanţă de reţinere pentru 24 de ore.

Potrivit unor surse din cadrul anchetatorilor, Claudiu Tămârjan este suspectat de luare de mită şi trafic de influenţă, pentru că, în schimbul unor sume de bani, ar fi muşamalizat dosare privind accidente rutiere.

Direcţia Naţională Anticorupţie a anunţat marţi, într-un comunicat de presă, că procurorii fac percheziţii la două adrese din municipiul Braşov, dintre care una la sediul unei instituţii publice.

Percheziţiile procurorilor anticorupţie au avut loc la sediul Inspectoratului de Poliţie al Judeţului (IPJ) Braşov, în biroul lui Claudiu Tămârjan, precum şi la locuinţa acestuia din municipiu.

Direcţia Naţională Anticorupţie a anunţat marţi, într-un comunicat de presă, că procurorii fac marţi percheziţii la două adrese din municipiul Braşov, dintre care una la sediul unei instituţii publice.

Percheziţiile au avut loc într-un dosar în care Direcţia Naţionale Anticorupţie Braşov face cercetări privind "săvârşirea unor infracţiuni de corupţie şi asimilate celor de corupţie de către un funcţionar public cu statut special, cu funcţie de conducere în plan local", a precizat sursa citată.

"Astăzi dimineaţă s-au făcut percheziţii în biroul şefului Poliţiei Rutiere Braşov, Claudiu Tămârjan", declara pentru MEDIAFAX Liviu Naghi, purtătorul de cuvânt al IPJ Braşov.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici