Percheziţii la membrii unei reţele care vindea droguri în judeţele Ialomiţa şi Constanţa

Poliţiştii şi procurorii DIICOT Ialomiţa au făcut patru percheziţii la locuinţele unor persoane bănuite de constituirea unui grup infracţional organizat, trafic de droguri de risc şi efectuarea fără drept de operaţiuni cu produse susceptibile de a avea efecte psihoactive.

157 afișări
Imaginea articolului Percheziţii la membrii unei reţele care vindea droguri în judeţele Ialomiţa şi Constanţa

Percheziţii la membrii unei reţele care vindea droguri în judeţele Ialomiţa şi Constanţa

Potrivit IPJ Ialomiţa, percheziţiile au avut loc duminică în oraşul Cernavodă, judeţul Constanţa.

Din cercetări a reieşit că mai multe persoane ar fi constituit un grup infracţional organizat, desfăşurând activităţi de deţinere, transport şi vânzare de droguri de risc şi produse susceptibile de a avea efecte psihoactive, în judeţele Constanţa şi Ialomiţa.

În urma percheziţiilor, poliţiştii au confiscat 3 telefoane mobile, 5 grame de cannabis, un mărunţitor mecanic, precum şi 11.530 de lei şi 240 de euro.

Trei bărbaţi au fost reţinuţi pentru 24 de ore pentru săvârşirea infracţiunilor de constituirea unui grup infracţional organizat, trafic de droguri de risc şi efectuarea fără drept de operaţiuni, cu produse susceptibile de a avea efecte psihoactive.

Acestea vor fi prezentate marţi judecătorului de drepturi şi libertăţi din cadrul Tribunalului Ialomiţa cu propunere de arestare preventivă pentru 30 de zile.

Cercetările sunt continuate, pentru documentarea întregii activităţi infracţionale.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Taguri:
percheziţii,
droguri,

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici