Percheziţii la suspecţi de furt de combustibil şi contrabandă cu ţigări. Prejudiciul estimat, 800.000 lei

Poliţiştii prahoveni fac, vineri, şapte descinderi în baza unor mandate de percheziţie, într-un dosar care vizează activitatea infracţională a mai multor persoane suspectate de furt de produse petroliere şi contrabandă cu ţigări, prejudiciul estimat de anchetatori în acest dosar fiind de 800.000 lei.

380 afișări
Imaginea articolului Percheziţii la suspecţi de furt de combustibil şi contrabandă cu ţigări. Prejudiciul estimat, 800.000 lei

Percheziţii la suspecţi de furt de combustibil şi contrabandă cu ţigări. Prejudiciul estimat, 800.000 lei (Imagine: Bogdan Baraghin/ Arhiva Mediafax Foto)

Potrivit datelor furnizate de Inspectoratul de Poliţie Judeţean Prahova, vineri dimineaţă, poliţiştii însoţiţi de trupe speciale fac şapte percheziţii în municipiul Ploieşti.

Conform anchetatorilor, este vizată activitatea infracţională a mai multor persoane suspectate că, începând din anul 2012, au sustras produse petroliere şi au făcut contrabandă cu produse accizabile din tutun.

Anchetatorii estimează că suspecţii din acest dosar au provocat un prejudiciu care se ridică la 800.000 de lei.

La ora transmiterii acestei ştiri, percheziţiile sunt în desfăşurare, mai multe persoane urmând a fi conduse la audieri.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici