Peste 11 milioane de pasageri au tranzitat aeroporturile româneşti în prima jumătate a acestui an

Aeroporturile din România au înregistrat, în primul semestru al acestui an, un total de 11.308.892 pasageri, cu 26% mai mulţi faţă de aceeaşi perioadă a anului trecut.

204 afișări
Imaginea articolului Peste 11 milioane de pasageri au tranzitat aeroporturile româneşti în prima jumătate a acestui an

Peste 11 milioane de pasageri au tranzitat aeroporturile româneşti în prima jumătate a acestui an

Cifrele sunt mai mari şi decât cele înregistrate înainte de pandemie (+5,4% faţă de semestrul 1 al anului 2019), potrivit Asociaţiei Aeroporturilor din România.

În ceea ce priveşte mişcările de aeronave (aterizări şi decolări) cifra pentru prima prima jumătate a acestui an este de 110.228.

În acelaşi interval pe aeroporturile din România au fost îmbarcate şi debarcate peste 18.000 de tone de marfă.

Cel mai mare trafic de pasageri a fost pe Otopeni, urmat de aeroporturile din Cluj, Iaşi, Timişoara, Suceava, Craiova, Sibiu, Târgu-Mureş, Bacău, Oradea, Constanţa, etc.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Taguri:
aeroporturi,
pasageri,

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici