Peste 130 de sancţiuni pentru depăşirea vitezei, date de Poliţie în patru ore, pe DN1

Peste 130 de sancţiuni pentru depăşirea vitezei legale au fost date în patru ore, sâmbătă, de poliţiştii de la Rutieră prezenţi pe DN1, care au reţinut permisele a şase şoferi, informează Inspectoratul General al Poliţiei Române (IGPR).

128 afișări
Imaginea articolului Peste 130 de sancţiuni pentru depăşirea vitezei, date de Poliţie în patru ore, pe DN1

Peste 130 de sancţiuni pentru depăşirea vitezei, date de Poliţie în patru ore, pe DN1 (Imagine: Adriana Neagoe/Mediafax Foto)

În intervalul menţionat, poliţiştii din Ilfov şi Prahova le-au dat şoferilor 157 de sancţiuni contravenţionale, în valoare de 47.300 lei, dintre care 132 pentru depăşirea vitezei legale şi 25 pentru alte abateri.

De asemenea, au fost reţinut şase permise de conducere, pentru depăşirea vitezei legale cu peste 50 km/h şi pentru neacordarea de prioritate, şi două certificate de înmatriculare, pentru lipsa inspecţiei tehnice periodice. Totodată, poliţiştii au retras un set de plăcuţe de înmatriculare, pentru lipsa asigurării obligatorii.

Poliţiştii au folosit sâmbătă, pe DN1, radare amplasate "în cascadă".

Tot sâmbătă, un şofer din Bucureşti a fost prins mergând cu 211 km/h pe autostrada Bucureşti-Constanţa (A2). Acesta a fost sancţionat contravenţional cu nouă puncte amendă şi a rămas fără carnet timp de 90 de zile.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici