Peste 16.000 de elevi aşteptaţi la Parada Elevilor Bucureşteni, evenimentul se încheie cu un concert

Peste 16.000 de elevi sunt aşteptaţi, duminică, să participe la Parada Elevilor Bucureşteni, eveniment organizat cu prilejul Zilelor Bucureştiului începând cu ora 16.40, în Piaţa Constituţiei.

1194 afișări
Imaginea articolului Peste 16.000 de elevi aşteptaţi la Parada Elevilor Bucureşteni, evenimentul se încheie cu un concert

Peste 16.000 de elevi aşteptaţi la Parada Elevilor Bucureşteni, evenimentul se încheie cu un concert (Imagine: Mihaela Dumitrascu/Arhiva Mediafax Foto)

La paradă va participa şi primarul general, Sorin Oprescu, informează, duminică, municipalitatea.

Parada Elevilor - ajunsă la cea de-a treia ediţie - este organizată de Primăria Capitalei, prin Centrul de Proiecte şi Programe Educaţionale şi Sportive pentru Copii şi Tineret, împreună cu Inspectoratul Şcolar al Municipiului Bucureşti şi Şcoala Democraţiei.

Parada va începe în faţa Sălii Palatului, unde participanţii sunt aşteptaţi de la ora 15.00, şi va urma traseul Calea Victoriei, Splaiul Independenţei, Bulevardul Unirii. Manifestarea se va încheia în Piaţa Constituţiei, unde elevii vor asista la un concert susţinut de Andreea Bălan, Alex Velea, Andreea Bănică şi Connect-R.

Parada Elevilor este organizată în cadrul Zilelor Bucureştiului, organizate de ArCuB - Centrul de Proiecte Culturale al Primăriei Municipiului Bucureşti, cu ocazia împlinirii a 552 de ani de atestare documentară a oraşului. Manifestările au început vineri şi se vor încheia duminină seară, fiind vorba de mai multe evenimente, la care publicul are acces gratuit, desfăşurate în Centrul istoric, Parcul Herăstrău şi Piaţa Constituţiei.

Pe parcursul întregii zile de duminică, ArCuB animă Piaţa Constituţiei printr-un concert special dedicat liceenilor din Bucureşti şi tuturor tinerilor care vor trece prin Capitală, de Zilele Bucureştiului.

Seara de duminică va transforma spaţiul în "Piaţa îngerilor", printr-un spectacol inedit adus din Franţa de compania de teatru de stradă Lea Studios de Cirque.

Zilele Bucureştiului se sărbătoresc anual, pe parcursul unui weekend, în jurul datei de 21 septembrie, când, în 1459, a fost atestat pentru prima dată oraşul, într-un act emis de Vlad Ţepeş.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici