Peste 2.000 de răţuşte din plastic, lansate pe râul Dâmboviţa într-o cursă caritabilă

Peste 2.000 de răţuşte din plastic au fost lansate pe Dâmboviţa, sâmbătă, demersul fiind un proiect caritabil ce are drept scop strângerea de fonduri pentru copiii hipoacuzici. În urma campaniei, s-au strâns peste 10.000 de euro, spun organizatorii.

208 afișări
Imaginea articolului Peste 2.000 de răţuşte din plastic, lansate pe râul Dâmboviţa într-o cursă caritabilă

Peste 2.000 de răţuşte din plastic, lansate pe râul Dâmboviţa într-o cursă caritabilă

Evenimentul, organizat de clubul Rotaract, se află la a treia ediţie şi este marcat în mai multe oraşe din ţară, dar şi din lume. La Bucureşti au fost lansate pe râul Dâmboviţa, din zona Podului Haşdeu, 2.600 de răţuşte, fiecare dintre ele reprezentând donaţia oamenilor care s-au înscris la cursa caritabilă. Fiecare donaţie asigură participarea la cursă cu o răţuşcă, iar câştigătorul va primi un premiu din partea sponsorului.

„Noi numim acest eveniment «Cea mai amuzantă cursă din Bucureşti», fiecare răţuşcă în parte reprezentând speranţa unui copil de a auzi sunetul copilăriei. Noi, de fapt, încercăm să ajutăm copiii hipoacuzici ai Şcolii nr. 1 pentru Surzi din Bucureşti. Am strâns fonduri de la începutul lunii iulie şi au fost făcute donaţii până vineri seară. Ajutorul acesta merge către copii, este un sprijin oferit lor. S-au strâns peste 10.000 de euro care sperăm să însemne opt copii ajutaţi. Ne ocupăm, de la început până la sfârşit ,de tot procesul: achiziţia protezelor, consultaţii, absolut tot. După acest proces mergem şi îi vizităm, ne interesează evoluţia lor. Scopul final ar fi ca ei să se integreze într-o şcoală normală”, a declarat pentru Mediafax, Mihai Daniel Buzatu, reprezentantul Rotaract.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici