Peste 20 de case nou construite pentru sinistraţii din Rast au rămas fără acoperiş

Un număr de 25 de case nou construite, aparţinând sinistraţilor din localitatea doljeană Rast, au rămas fără acoperişuri, acestea fiind luate de vânt, după ce o furtună puternică s-a abătut, în noaptea de duminică spre luni, în satul nou al comunei .

6 afișări
Imaginea articolului Peste 20 de case nou construite pentru sinistraţii din Rast au rămas fără acoperiş

Peste 20 de case nou construite pentru sinistraţii din Rast au rămas fără acoperiş

Primarul localităţii Rast, Iulian Silişteanu, spune că în urma furtunii din noaptea de duminică spre luni, 25 de familii de sinistraţi au rămas fără acoperişuri la locuinţele nou construite, dintre care două sunt ridicate de ANL.

"A fost o furtună foarte puternică. A luat acoperişul de la două locuinţe ANL care şi aşa sunt făcute foarte prost, iar restul au fost acoperişuri de la case aflate în construcţie. De fapt nu erau construite aceste acoperişuri de la cap la coadă", a declarat primarul comunei Rast, Iulian Silişteanu.

Încă de la primele ore ale dimineţii, angajaţii primăriei au făcut o evaluare a pagubelor şi au demarat lucrările pentru a ridica din nou, până luni seara, acoperişuri pentru locuinţele sinistraţilor, loviţi de furia apelor în primăvara anului trecut.

"Până în această seară (luni seară, n.r.), vreau să le ridicăm din nou pentru ca oamenii să poată locui în aceste case. Nu-i putem lăsa sub cerul liber", a spus primarul Iulian Silişteanu.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici