Peste 25.000 de poliţişti asigură ordinea la petrecerile organizate de Revelion

Peste 25.000 de poliţişti vor fi în stradă pentru a asigura ordinea şi liniştea publică de Revelion, la cele 200 de petreceri, concerte şi spectacole organizate în noaptea dintre ani fiind aşteptate să participe aproximativ 600.000 de persoane.

42 afișări
Imaginea articolului Peste 25.000 de poliţişti asigură ordinea la petrecerile organizate de Revelion

Peste 25.000 de poliţişti asigură ordinea la petrecerile organizate de Revelion (Imagine: Tibi Bologh/Mediafax Foto)

Potrivit Poliţiei Române, suplimentar faţă de cei peste 14.500 de poliţişti care se află în dispozitivul curent de ordine şi siguranţă publică, 10.500 de poliţişti de la ordine publică, rutieră, transporturi, investigaţii criminale, arme şi explozivi, precum şi lupători de intervenţie rapidă sunt pregătiţi să intervină dacă au loc fapte antisociale.

Poliţiştii vor asigura ordinea şi liniştea publică în locurile în sunt petreceri şi concerte de Revelion. Dintre acestea, la cele 200 de manifestări publice de amploare, care includ concerte, spectacole de datini şi obiceiuri de iarnă, precum şi focuri de artificii, sunt aşteptate să participe aproximativ 600.000 de persoane.

De asemenea, poliţiştii vor fi în stradă şi în perioada 1-4 ianuarie 2015.

Poliţiştii de la rutieră vor fi pe toate drumurile naţionale, cu peste 460 de aparate radar, pentru depistarea şoferilor care conduc cu viteză, dar şi a celor care se vor urca la volan după ce au consumat băuturi alcoolice. De asemenea, poliţiştii vor dirija traficul, pentru a preveni aglomerările, în special pe drumurile spre staţiuni sau localităţile unde sunt organizate petreceri de Revelion.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici