Peste 30 de curse interne şi externe amânate pe Otopeni, din cauza gheţii de pe aeronave

Peste 30 de curse vor pleca, miercuri, cu întârziere de pe Aeroportul "Henri Coandă" din cauza condiţiilor meteo, respectiv din cauza gheţii care se formează pe suprafeţele aeronavelor.

100 afișări
Imaginea articolului Peste 30 de curse interne şi externe amânate pe Otopeni, din cauza gheţii de pe aeronave

Peste 30 de curse interne şi externe amânate pe Otopeni, din cauza gheţii de pe aeronave (Imagine: Lucia Efrim/Mediafax Foto)

Purtătorul de cuvânt al Aeroportul Otopeni, Valentin Iordache, a precizat că este vorba despre 27 de curse ale Companiei TAROM, dintre care 6 interne şi 21 externe, şi de alte patru ale altor companii aeriene.

Cele şase curse interne trebuiau să decoleze spre Oradea, Satu Mare, Sibiu, Iaşi şi două la Cluj, iar printre destinaţiile externe se numără, Viena, Paris, Barcelona, Belgrad, Madrid, Kiev.

Potrivit lui Iordache, după ora 11.00, este posibil ca aceste curse să poată decola, acesta precizând că se vor înregistra evident întârzieri şi la aterizări.

Au fost anulate de asemenea o cursă Carpatair care trebuia să decoleze spre Timişoara şi o cursă care trebuia să vină de la Geneva, dar nu a putut decola din cauza condiţiilor meteo de acolo.

Iordache a subliniat că aterizarea aeronavelor are loc în condiţii normale.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici