Peste 300 de copii din centre s-au bucurat de un spectacol de Crăciun şi de cadouri, la Sala Radio

Peste 300 de copiii din centre de plasament şi de zi s-au bucurat duminică, la Sala Radio, de un spectacol oferit de mai mulţi artişti români şi au primit cadourile pe care le-au cerut în scrisorile către Moş Crăciun.

134 afișări
Imaginea articolului Peste 300 de copii din centre s-au bucurat de un spectacol de Crăciun şi de cadouri, la Sala Radio

Peste 300 de copii din centre s-au bucurat de un spectacol de Crăciun şi de cadouri, la Sala Radio

Copiii, cu vârste între 2 şi 12 ani, beneficiari ai mai multor asociaţii şi fundaţii din Bucureşti şi din ţară, au fost aduşi la Sala Radio, duminică dimineaţă, pentru spectacolul pregătit special pentru ei, dar şi pentru întâlnirea cu Moş Crăciun.

Ei au fost întâmpinaţi de doi clovni care i-au distrat până la începerea spectacolului, ce a fost prezentat de un tânăr costumat în spiriduş.

Mulţimea de copii a fost cel mai entuziasmat public cu putinţă - răspundeau în cor la întrebările prezentatorului, băteau din palme şi râdeau întruna şi nu s-au sfiit să urce pe scenă şi să danseze alături de artiştii care le-au oferit spectacolul de Crăciun: Gabriel Cotabiţă cu trupa sa, VH2, alături de Mihai Pocorschi, Alexandra Ungureanu şi Crush, Antonia, Andrei Leonte, trupa de dans SobiS de la Clubul Copiilor Sector 4 şi alţi copii de la club care au cântat.

În timpul colindelor interpretate de Corul Bărbătesc "Cantus Domini" al Asociaţiei Studenţilor Teologi Ortodocşi a venit pe scenă şi Moş Crăciun, care, la finalul spectacolului, i-a poftit pe copii în hol, la cadouri.

Fiecare ONG invitat a avut propriul brad împodobit, sub care se aflau cadourile, pe care copii le-au desfăcut nerăbdători pentru a descoperi înăuntru chiar ceea ce îi ceruseră lui Moş Crăciun în scrisori. Printre lucrurile primite, alături de jucării, îmbrăcăminte şi dulciuri, s-au numărat un skateboard, o chitară, un echipament complet de fotbal, dar şi o pereche de ochelari, de care un copil avea nevoie şi pe care i-o ceruse Moşului.

În scrisorile lor, copiii i-au urat sănătate lui Moş Crăciun şi "tutror oamenilor".

Evenimentul de duminică a fost organizat de Fundaţia Radio România şi Fundaţia Vodafone România, în cadrul campaniei "Scrisori către Moş Crăciun", iniţiată de cea din urmă, pentru copiii beneficiari ai ONG-urilor: Asociaţia Hercules - Costeşti, Asociaţia Sfântul Ştefan - Bucureşti, Centrul de Plasament Sfântul Iosif - Bucureşti, Asociaţia Edelweiss - Sibiu, Asociaţia Mia's Children - Bucureşti, Asociaţia "Ana şi Copiii" - Bucureşti, Asociaţia Diaconia - Braşov, Asociaţia SOS Satele Copiilor - Bucureşti, Fundaţia Dezvoltarea Popoarelor - Bucureşti, Asociaţia "Chance for Life" - Bucureşti şi Sulina şi Asociaţia Little People" - Bucureşti.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici