Peste 400 de cupluri s-au înscris în proiectul pentru efectuarea procedurilor de fertilizare in vitro, în prima lună a programului derulat de către Primăria Capitalei

415 cupluri s-au înscris în prima lună a programului derulat de către Primăria Capitalei pentru efectuarea procedurilor de fertilizare in vitro, iar peste 200 de dosare au fost deja aprobate şi depuse pentru continuarea procedurilor.

130 afișări
Imaginea articolului Peste 400 de cupluri s-au înscris în proiectul pentru efectuarea procedurilor de fertilizare in vitro, în prima lună a programului derulat de către Primăria Capitalei

Peste 400 de cupluri înscrise în proiectul FIV, în prima lună a programului

1.000 de cupluri din Bucureşti, cu partenere cu vârste cuprinse între 24 şi 45 de ani, se vor califica pentru ajutorul financiar în cuantum de 3.000 de euro din cadrul proiectului FIV (acordarea unui sprijin financiar cuplurilor infertile din Bucureşti pentru efectuarea procedurii de fertilizare in vitro), se arată într-un comunicat de presă al Administraţiei Spitalelor şi Serviciilor Medicale Bucureşti.

Suma respectivă va fi acordată sub forma a două vouchere care se vor elibera simultan beneficiarilor, respectiv unul va fi obţinut în vederea acoperirii tratamentelor medicamentoase cu o valoare de 4.600 de lei iar cel de-al doilea va fi folosit în vederea susţinerii financiare a procedurilor medicale, în cuantum de 9.200 de lei.

"Proiectul <O şansă pentru cuplurile infertile> se derulează în farmaciile şi în unităţile sanitare specializate în FIV, care, conform regulamentului, au îndeplinit criteriile de eligibilitate. Lista acestora este afişată pe site-ul ASSMB(Administraţia Spitalelor şi Serviciilor Medicale Bucureşti). Tot pe site-ul ASSMB pot fi completate cererile de înscriere", se mai arată în comunicatul Primăriei Capitalei.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici