Peste 50 de taximetrişti au fost amendaţi în zona Aeroportului Otopeni

Peste 50 de taximetrişti au fost amendaţi, în noaptea de miercuri spre joi, în urma unei acţiuni a poliţiştilor care a vizat transportul în regim de taxi în zona Aeroportului "Henri Coandă" Otopeni, informează Poliţia Română.

161 afișări
Imaginea articolului Peste 50 de taximetrişti au fost amendaţi în zona Aeroportului Otopeni

Peste 50 de taximetrişti au fost amendaţi în zona Aeroportului Otopeni (Imagine: Mihai Dascalescu/Mediafax Foto Arhiva)

"În noaptea de 19 spre 20 decembrie a.c., în intervalul orar 23:00 - 01:30, Direcţia Rutieră şi Direcţia de Poliţie Transporturi din cadrul Inspectoratului General al Poliţiei Române au organizat o acţiune de control în zona Aeroportului Internaţional Henri Coandă, pentru menţinerea unui climat de legalitate în domeniul transportului rutier în regim de taxi şi diminuarea numărului accidentelor de circulaţie", se arată într-un comunicat de presă al Poliţiei Române.

Potrivit sursei citate, poliţiştii au urmărit eliminarea pirateriei în rândul taximetriştilor, verificarea documentelor şi a stării tehnice a maşinilor şi a aparatelor de taxat.

Poliţiştii au dat 51 de amenzi şi au retras cinci certificate de înmatriculare, fiind controlate 118 taxiuri.

Controalele la taxiuri au fost intensificate după ce, la jumătatea lunii august, o studentă japoneză a fost acostată în Aeroportul "Henri Coandă", urcată într-un taxi şi dusă până la marginea unei păduri din Corbeanca, unde a fost violată şi ucisă.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici