Peste 60.000 de oameni au petrecut în stradă în noaptea de Revelion în Capitală

Peste 60.000 de oameni au ales să petreacă în stradă în noaptea de Revelion, în Capitală, la marile petreceri organizate în centru, dar şi în cartier.

497 afișări
Imaginea articolului Peste 60.000 de oameni au petrecut în stradă în noaptea de Revelion în Capitală

Peste 60.000 de oameni au petrecut în stradă în noaptea de Revelion în Capitală (Imagine: Mihai Mitrea/Mediafax Foto)

La Revelionul organizat de Primăria Capitalei în Piaţa Constituţiei, unde a fost amplasată o scenă impresionantă de 280 de metri pătraţi, pe care au urcat peste 130 de artişti, au venit peste 40.000 de oameni.

Petrecerea "SuperVelionul", organizată de ProTV şi ProFM în Piaţa Revoluţiei, a atras aproximativ 10.000 de bucureşteni.

Şi în Parcul "Alexandru Ioan Cuza" din Titan, unde Primăria Sectorului 3 a organizat de asemenea spectacol în aer liber, au fost tot aproximativ 10.000 de oameni.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici