Peste 8.800 de acte de identitate au fost eliberate sâmbătă

Peste 8.800 de acte de identitate au fost eliberate sâmbătă, până la ora 13.00, la nivelul Inspectoratului Naţional pentru Evidenţa Persoanelor şi al serviciilor publice comunitare judeţene de evidenţă a persoanelor, inclusiv municipiul Bucureşti.

13 afișări
Imaginea articolului Peste 8.800 de acte de identitate au fost eliberate sâmbătă

Peste 8.800 de acte de identitate au fost eliberate sâmbătă

Din totalul celor 8.809 acte de identitate eliberate, 8.412 sunt cărţi de identitate şi 397 sunt cărţi de identitate provizorii, potrivit unui comunicat de sâmbătă al Inspectoratului Naţional pentru Evidenţa Persoanelor.

La nivelul Capitalei au fost emise 551 acte de identitate, din care 491 cărţi de identitate şi 60 cărţi de identitate provizorii.

Conform unei dispoziţii a directorului general al Inspectoratului Naţional pentru Evidenţa Persoanelor, în zilele de 5 şi 6 decembrie, când are loc turul II al alegerilor prezidenţiale, birourile Serviciilor Publice Comunitare de Evidenţă a Persoanelor organizate la nivelul municipiilor, oraşelor şi comunelor vor avea program de lucru cu publicul între orele 8.00 şi 21.00.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici