Piroman din Brăila, prins de poliţişti cu ajutorul camerelor de supraveghere de pe stradă. VIDEO

  • Un piroman din oraşul Brăila a fost prins de poliţişti cu ajutorul camerelor de supraveghere de pe stradă.
  • Bărbatul a incendiat un modul de colectare selectivă a gunoiului.
  • Poliţiştii locali din Brăila au analizat imaginile înregistrate de o cameră video şi au stabilit că bărbatul a dat foc cu intenţie.
3108 afișări
Imaginea articolului Piroman din Brăila, prins de poliţişti cu ajutorul camerelor de supraveghere de pe stradă. VIDEO

Sursa FOTO: Poliţia Locală Brăila

Incidentul s-a produs duminică seara, în cartierul brăilean Hipodrom. În imaginile înregistrate de o cameră stradală apare un bărbat care se apropie de modulul de colectare selectivă a gunoiului, verifică împrejurimile şi, profitând de faptul că una dintre uşi este deschisă, intră şi dă foc containerului. Ulterior, bărbatul iese din modul dar nu părăseşte zonă şi asistă la evenimentele care urmează. Un brăilean îşi mută maşina aflată lângă container, iar pompierii sosesc şi sting incendiul înainte ca flăcările să se extindă la autoturismele aflate în parcarea din vecinătate.

Luni, bărbatul a fost identificat cu ajutorul filmării.

„În ziua de 08.06.2020, în jurul orei 08.00, un echipaj din cadrul Serviciului Ordine Publică al Poliţiei Locale Brăila l-a depistat pe un bărbat în vârstă de 51 de ani, din Brăila, bănuit că ar fi autorul incendierii modulului de colectare selectivă a deşeurilor situat lângă fosta centrală termică din zona Ascunsa, cartier Hipodrom, incendiere ce a avut loc în seara zilei de 07.06.2020. Bărbatul a fost identificat cu ajutorul imaginilor de pe camerele de supraveghere din zonă”, au anunţat reprezentanţii Poliţiei Locale Brăila.

Piromanul a fost us la sediul Poliţiei Locale Brăila pentru identificare. Ulterior, el a fost predat IPJ Brăila, în vederea continuării cercetărilor pentru săvârşirea infracţiunii de distrugere prin incendiere, faptă pedepsită cu închisoare de la 2 la 7 ani.   

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici