Plasă cu bani uitată la o terasă, găsită de poliţişti la o masă unde ar fi stat Manţog

Trei poliţişti comunitari din Târgu Jiu au găsit o plasă cu bani uitată la o terasă din centrul oraşului, la o masă la care, anterior, ar fi stat fostul lider al PDL Gorj Ionel Manţog, a declarat, miercuri, corespondentului MEDIAFAX şeful Poliţiei Comunitare Târgu Jiu, Ion Tudor.

108 afișări
Imaginea articolului Plasă cu bani uitată la o terasă, găsită de poliţişti la o masă unde ar fi stat Manţog

Plasă cu bani uitată la o terasă, găsită de poliţişti la o masă unde ar fi stat Manţog (Imagine: Andreea Balaurea/Mediafax Foto)

Conform acestuia, doi agenţi aflaţi în timpul liber şi un poliţist comunitar aflat în timpul programului au căutat o masă la terasa respectivă şi au găsit una de la care tocmai se ridicaseră patru persoane, una dintre ele fiind Manţog. Plasa a fost descoperită în momentul în care unul dintre poliţiştii comunitari a vrut să se aşeze pe scaun, acesta uitându-se în ea pentru a vedea ce conţine, faptele petrecându-se în seara de 13 august.

"Era o sumă de bani, dar nu putem şti despre ce sumă e vorba pentru că nu i-a numărat nimeni. Poliţiştii s-au uitat încotro plecaseră persoanele care fuseseră înainte la masă şi l-au observat pe un domn cu ochelari pe care l-au strigat şi l-au prins din urmă. L-au întrebat dacă a fost la masa respectivă, le-a răspuns pozitiv şi i-au returnat plasa, după care a sunat pe cineva la telefon şi a discutat despre acest aspect, ulterior mulţumindu-le politicos poliţiştilor comunitari", a spus Ion Tudor.

Şeful Poliţiei Comunitare Târgu Jiu a declarat că identitatea persoanei care a primit plasa în care se aflau banii nu este cunoscută, aşa cum, în opinia sa, Manţog nu are vreo legătură directă cu acest incident.

"Nu l-a văzut nimeni pe domnul Manţog că ar fi venit cu plasa aceea sau că ar fi atins-o vreo clipă, ci doar că a plecat din terasă cu celelalte persoane, pe care nu le cunoaştem. Banii au fost returnaţi acelui domn cu ochelari pentru că s-a mers pe încredere şi pe omenie, nu pe procese-verbale, mai ales că totul s-a petrecut repede", a afirmat Ion Tudor.

Fostul preşedinte al PDL Gorj Ionel Manţog a declarat corespondentului MEDIAFAX că nu are de făcut niciun comentariu pe acest subiect.

"Nu am ce comentariu să fac pentru că acest subiect este o minciună de presă orchestrată de PSD. Punct", a conchis Manţog.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici