Plenul comun pentru votul CA al BNR, SRR, ASF, CC ar putea fi amânat pentru 16 iunie - surse

Şedinţa de plen comun a Camerei şi Senatului în care urmează să se dea votul asupra Consiliilor de Administraţie de la BNR, SRR, ASF şi Curtea de Conturi, stabilită iniţial pentru 10 iunie, ar putea fi amânată cu o săptămână, pentru 16 iunie, au spus, joi, pentru MEDIAFAX, surse parlamentare.

250 afișări
Imaginea articolului Plenul comun pentru votul CA al BNR, SRR, ASF, CC ar putea fi amânat pentru 16 iunie - surse

Plenul comun pentru votul CA al BNR, SRR, ASF, CC ar putea fi amânat pentru 16 iunie - (Imagine: Bogdan Maran/Mediafax Foto)

Potrivit surselor citate, motivul acestei amânări cu o săptămână a plenului comun constă n faptul că procedura de nominalizare a reprezentanţilor salariaţilor la SRR presupune un termen mai lung, de 12 zile.

Modificarea de program va fi făcută în cadrul unei noi şedinţe a Birourilor Permanente reunite, au mai arătat sursele citate.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici