PLOI torenţiale în Suceava: Mai multe case şi terenuri agricole, inundate. Cinci persoane au fost evacuate

Cinci persoane au fost evacuate, iar 50 de gospodării şi drumul judeţean din localitatea suceveană Liteni au fost inundate, miercuri după-amiază, în urma unei ploi torenţiale, pompierii intervenind cu motopompe pentru a evacua apa.

1106 afișări
Imaginea articolului PLOI torenţiale în Suceava: Mai multe case şi terenuri agricole, inundate. Cinci persoane au fost evacuate

PLOI torenţiale în Suceava: Mai multe case şi terenuri agricole inundate (Imagine: Liviu Chirica/Arhiva Mediafax Foto)

Prefectul de Suceava, Florin Sinescu, a declarat corespondentului MEDIAFAX că, în urma inundaţiilor provocate de o ploaie torenţială, 50 de gospodării din localitatea Liteni au fost afectate de ape, precizând că este vorba şi de 14 case.

Prefectul a menţionat că cinci persoane din două case au fost evacuate şi vor fi cazate la rude sau cunoştinţe.

Echipaje ale Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Suceava, dar şi jandarmi se află în continuare la faţa locului.

Preşedintele Cosiliului Judeţean (CJ) Suceava, Cătălin Nechifor, care se află în zona afectată de inundaţii, a declarat corespondentului MEDIAFAX că se intervine pentru sprijinirea persoanelor sinistrate, iar în cursul zilei de joi o comisie tehnică va stabili pagubele provocate de ape.

Mai multe case, terenuri agricole şi drumul judeţean din localitatea suceveană Liteni au fost inundate, miercuri după-amiază, în urma unei ploi torenţiale, pompierii intervenind cu motopompe.

Prefectul Florin Sinescu declara că, în urma unei ploi puternice, s-a format un torent pe versanţi, care a produs inundaţii.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici