Poliţia de Frontieră: peste 13.000 de ucraineni au intrat în România în ultimele 24 de ore

Prin punctele de frontieră au intrat, în ultimele 24 de ore, 66.345 de persoane, din care peste 13.700 sunt ucraineni. Numărul celor care fug din calea războiului spre ţara noastră este în scădere, potrivit Poliţiei de Frontieră.

Imaginea articolului Poliţia de Frontieră: peste 13.000 de ucraineni au intrat în România în ultimele 24 de ore

Potrivit raportului transmis marţi de Poliţia de Frontieră, în ultimele 24 de ore, la nivel naţional, prin punctele de frontieră au intrat în România 66.345 de persoane, dintre care 13.769 cetăţeni ucraineni (în scadere cu 4,8% faţă de ziua precedentă).

Pe la frontiera cu Ucraina au intrat în România 7.181 cetăţeni ucraineni (în creştere cu 8,6%), iar pe la cea cu Republica Moldova au întrat 5.089 cetăţeni ucraineni (scădere cu 18,8%).

De la declanşarea acestei crize, până la data de 14 martie, ora 24.00, la nivel naţional, au intrat în România 425.786 de cetăţeni ucraineni.

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici